Na vier overwinningen op rij trokken de Wezen-Vrienden met veel vertrouwen naar Falco Gent.
De thuisploeg ging van start met Fransen, Van Hille, De Paepe, De Beurme en Van Vooren. Bij de Wezen koos coach Patrick Malfait voor vaste starters Christophe Maes, Tim Van Driessche, Maarten Van Der Sypt, Arnaud Dimbala en Anaël Ahanda.
De thuisploeg scoorde via Van Hille, maar met driepunters van “Papy”, Christophe Maes en Tim Van Driessche namen de Wezen-Vrienden een 4-9 voorsprong. De Gentenaren reageerden via De Beurme, Van Hille, De Paepe, Deponot, Van Vooren en Lincoln, waardoor ze het eerste quarter met een bonus konden afsluiten: 26-21.
In het begin van het tweede quarter brachten Tim Van Driessche, Bob Dikanda, Maarten Van Der Sypt en “Papy” Dimbala de Wezen met een tussentijdse 0-9 op voorsprong: 26-30. Falco reageerde met o.m. een driepunter van Fransen. Bij de Wezen deed Anaël Ahanda nog zijn duit in het zakje en scoorde “Papy” nog een driepunter. Van Hille scoorde echter ook een afstandshot voor de thuisploeg. Ruststand: 36-37.
Met o.m. een driepunter van Christophe Maes en punten van Anaël Ahanda konden de bezoekers in het begin van het derde quarter een kloof slaan: 36-44. De Gentenaars probeerden om via Fransen, Gevaert en Coppens aan te klampen. Met nog een “bom” van Tim Van Driessche en korven van Anaël Ahanda, Philip Beeckmans en Maarten Van Der Sypt  bouwden de Wezen hun voorsprong terug op tot 9 punten: 46-55.
De thuisploeg begon goed aan het vierde quarter. Coppens en Deponot konden het verschil beperken tot 4 punten: 51-55. Met o.m. afstandshots van Tim Van Driessche en Philip Beeckmans, een spectaculaire dunk van Anaël Ahanda en punten van Maarten Van Der Sypt zorgden de Wezen voor een beslissende kloof van 16 punten: 53-69. Falco probeerde nog met driepunters van Gevaert en De Paepe, maar Christophe en Timothy Maes en “Papy” hielden de match onder controle. Eindstand: 65-78.
Falco Gent: Van Hille (11 punten), De Paepe (11 punten), Deponot (8 punten), Fransen (7 punten), De Beurme (7 punten), Gevaert (5 punten), Coppens (5 punten), Van Vooren (5 punten), Neyt (4 punten), Lincoln (2 punten).
Wezen-Vrienden: Ahanda (16 punten), Dimbala (14 punten), Van Driessche (13 punten), Van Der Sypt (13 punten), Maes Christophe (11 punten), Beeckmans (5 punten), Maes Timothy (4 punten), Dikanda (2 punten).
Wedstrijden 18 november:
10u: Helios Zottegem – Juniores WV
10u45: Cadetten WV B – Onderons Grembergen
12u30: BC Lede B – Benjamins WV
12u45: Pré-Microben WV – BBC Zulte ID-Recruitment
14u30: Pupillen WV B – Black Boys Erpe-Mere
16u15: Pupillen WV A – BBC Houtem
18u15: Wezen-Vrienden B – BBC Erembodegem
20u30: Wezen-Vrienden A – Cadetten WV A