fbpx

Dag Van De Jeugdbeweging

Categorie
andere
Datum
vr 19 okt 2018 06:30 - 23:00
Locatie
Stationsplein,Geraardsbergen
Telefoon
054 43 44 06

Vrijdag 19 oktober 2018 vindt de jaarlijkse “Dag van de Jeugdbeweging” plaats. Deze dag staat in het teken van alle vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzetten voor hun jeugdvereniging. Het perfecte moment om al deze vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. En dat gaan we uiteraard ook doen.

Vanaf 6u30 tot 8u45 kunnen alle kinderen en jongeren, die in uniform naar school gaan, uitgebreid ontbijten op het Stationsplein in Geraardsbergen. We werken samen met Oxfam Wereldwinkel waardoor we een lekker Faire Trade ontbijt kunnen aanbieden.

Na schooltijd verwachten we alle jongeren vanaf 12 jaar terug op het Stationsplein voor het ‘Dorp van de Jeugdbeweging’. Wij voorzien toffe springkastelen en leuke randanimaties waarbij we met verschillende partners samenwerken. Ook MIG komt live op ons dorp uitzenden. Kinderen tot 12 jaar kunnen in hun uniform gratis gaan spelen in de Binnenspeeltuin Repespeeltje. Om 18u00 ronden we af en keren we terug naar De spiraal om daar verder te feesten.

Vanaf 19u00 zijn alle +16 jarige leden en leiding welkom voor een lekkere bbq. Het enige wat ze moeten doen, is inschrijven via Giesbaargse jeugd. Voor € 5 smul je a volente van een heerlijke bbq. Om 21u30 neemt het jeugdhuis over met hun ‘Nacht van de Jeugdbeweging’

Geraardsbergen heeft een rijk jeugdverenigingsleven. 4 Chiro’s, het JRK (Jeugd Rode Kruis), de JNM (Jeugdbond voor Natuur en Milieu) en de KSA zorgen elk weekend voor spelplezier voor meer dan 800 kinderen en jongeren. Ook Jeugdhuis De Ressort en Speelplein Guustje draait door de inzet van vrijwillige jongeren. Ook hen mogen we zeker en vast niet vergeten. Zij verdienen het om elke dag in de bloemetjes gezet te worden.” Aldus Schepen Van Trimpont

 
 

Alle datums

  • vr 19 okt 2018 06:30 - 23:00

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Geraardsbergen huldigt laureaten op sportgala

Geraardsbergen huldigt laureaten op sportgala

Heel wat genomineerden tijdens Geraardsbergs sportgala
Passage in Ninove opnieuw open

Passage in Ninove opnieuw open

De werken aan de Stationsstraat lopen op hun einde. 
Ninoofse bolletjesschieters opgepakt

Ninoofse bolletjesschieters opgepakt

Goed nieuws uit Ninove!
Rotary Geraardsbergen schenkt aan Go! Atheneum

Rotary Geraardsbergen schenkt aan Go! Atheneum

Richting Schilderen en Decoratie kreeg nieuw materiaal.

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm voor Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be