fbpx

Blind Tasting met Marc Segers

Categorie
andere
Datum
vr 26 okt 2018 20:00 - 22:00
Locatie
Cultuurcafé The Preacher,Markt 9, 9500 Geraardsbergen
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na de aanstelling van onze whiskywatcher Geoffrey is er binnen Glen Tanera Whisky Society alvast geen sprake van enige verkiezingskoorts. Mogelijks zal die bij sommigen onder jullie toenemen naarmate we 14 oktober naderen. Hoewel er op die dag ongetwijfeld nog vele andere redenen tot spanning, euforie en wellicht ook teleurstelling zijn, mag u deze alvast vergeten. In oktober hoeft u maar 1 datum in gedachten te houden èn te reserveren in uw agenda: vrijdag 26 oktober.

De reden daarvoor is vrij simpel. GTWS nodigt u immers uit voor de tweede degustatie van haar 16e (!) seizoen. Na een uiterst gesmaakte openingsdegustatie met een aan de maximale bezettingsgraad grenzende opkomst, gaan we op 26 oktober op zijn minst voor een evenaring qua kwaliteit èn misschien zelfs een stapje verder. Wees gerust, de selectie van Marc Segers (The Whiskycorner) zal zonder enige twijfel minstens even goed gesmaakt worden. Met een thema als 'Nose, taste, work and... enjoy' weet u dat deze blind tasting niet alleen heel verrijkend, maar ook bijzonder leuk zal zijn. Over de smaken en geuren laten wij u uiteraard zelf beslissen.

Noteer dus alvast het volgende in uw agenda: datum: vrijdag 26/10 blind tasting 'Taste, nose, work and enjoy' met Marc Segers van The Whiskycorner

locatie: Cultuurcafé The Preacher (Markt 9, 9500 Geraardsbergen)

start: 20u stipt, u bent uiteraard welkom vanaf 19u30 (en zelfs vroeger in het café)

deelnameprijs: €30 voor leden, €40 voor niet-leden (wie ter plaatse afrekent, betaalt €2 extra)

OPGELET: slechts 35 plaatsen beschikbaar. Uw betaling geldt als inschrijving

Inschrijven doet u door het juiste bedrag over te schrijven op rekening IBAN: BE92 9796 2284 8523 met als mededeling: degustatie 26/10/2018 - "uw naam". PS: de BOB's van de deelnemers zijn zoals altijd van harte welkom om de degustatie bij te wonen. Alleen, kijken mag, aankomen niet! Wij belonen hem/haar dan ook met 2 gratis non-alcoholische consumpties

 
 

Alle datums

  • vr 26 okt 2018 20:00 - 22:00

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de streek. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be