Nu op MIG:
URBAN COOKIE COLLECTIVE - The Key: The Secret

CD&V-labs zorgen voor toekomstplan CD&V Geraardsbergen

Categorie
info- of gespreksmoment
Datum
di 17 apr 2018 20:00 - 22:00
Locatie
Astertechnics vzw,Diebeke 21 Geraardsbergen 9500

Om het verkiezingsprogramma van CD&V Geraardsbergen vorm te geven, organiseert de lokale CD&V-afdeling deze maand 2 CD&V-labs.

Tijdens deze Labs kunnen de aanwezigen feiten en cijfers inkijken en vervolgens in themagroepen doelstellingen uitwerken en bespreken. Na een avondje vol enthousiast bouwen aan onze stad van morgen, kunnen de groepen de speerpunten per thema voor de gehele groep verwoorden.

“In een betrokken stad schudden inwoners de kaarten. Mensen die verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en de samenleving willen we dan ook draagkracht én slagkracht geven.” zegt CD&V-voorzitter Rudy Frederic.

Op dinsdag 17 april heeft het eerste Lab over “Levenskwaliteit” plaats en op donderdag 26 april behandelen we de thema’s “Veiligheid & Veilig en Duurzaam Leven”.

“Iedereen is welkom op onze CD&V-labs”, aldus lijsttrekker Fernand Van Trimpont “Je hoeft zeker geen partijkaart te hebben. We willen luisteren naar je idee voor Geraardsbergen, het begrijpen en het aanpakken. Het is ons doel te bouwen aan een betrokken samenleving met een geëngageerde politiek van en voor mensen.”

 

Kan je niet aanwezig zijn en bruis je vol ideeën ? Dan kan je op digitale manier ook meebouwen aan Geraardsbergen: jouw idee bezorgen via www.geraardsbergen.cdenv.be en klik op IKBENWIJ – Stap mee op De Weg Vooruit.

 
 

Alle datums

  • di 17 apr 2018 20:00 - 22:00
  • do 26 apr 2018 20:00

Meer nieuws

5 nieuwe namen voor Rock Zottegem

5 nieuwe namen voor Rock Zottegem

Nieuwe namen voor Rock Zottegem bekend.
Cannabisdealer opgepakt

Cannabisdealer opgepakt

Twintiger uit Ninove opgepakt.
Kapittel Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart

Kapittel Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart

In de raadszaal van het Geraardsbergse stadhuis had het 40ste Kapittel van de Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart plaats.
KA en luchtmacht van start met We Fly To Your Dream project

KA en luchtmacht van start met We Fly To Your Dream project

Vrijdag werd de expositie '70 jaar Belgische Luchtmacht' geopend op het KA.
Nieuw speelplein geopend

Nieuw speelplein geopend

Goed nieuws voor kinderen!
Trajectcontrole opnieuw uitgesteld

Trajectcontrole opnieuw uitgesteld

Deze maand nog geen trajectcontrole op Expresweg.
Zonet op MIG:

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be