Voetbalclub KSV Geraardsbergen stelde aan de Molendreef hun ploeg voor het seizoen 2017-2018 voor.

Een korte terugblik op het vorige seizoen toont ons dat dit een leerschool was voor spelers, trainers en bestuursleden. Geplaagd door veel blessureleed behaalde het eerste elftal alsnog een plaats in de middenmoot. Ze slaagden er zelfs in om tot de voorlaatste speeldag mee te dingen naar een eindrondeticket.

Sinds januari is de club gestart met de voorbereidingen van het seizoen 2017-2018, en met enige trots kan men melden dat de kern gevoelig versterkt werd. Naast de versterkingen rekent men ook op het grote aantal blijvers. Spelers die al jaren trouw zijn aan KSV.

Trainer Kevin Waegemans kijkt met hoge verwachtingen uit naar wat komt. De doelstellingen voor 2017-2018 zijn: attractief en dominant voetbal brengen en streven naar een plaats in de top-5.  Sommigen durven reeds stilletjes dromen van een kampioenstitel.

KSV versterkte zich voor het komende seizoen met Nicolas Crombé (SK Munkzwalm), Joeri Danau (Eendracht Appelterre), Kevin De Nie (SK Zandbergen), Jonas De Ville (KVV Windeke), Dimtri Delplace (KSV Sottegem), Dylan Goossens (SK Denderhoutem), Stijn Jacobs (FC Herne), Dylan Jouret (Olsa Brakel) en Kevin Lammens (SK Munkzwalm).
In de voorbereiding speelt KSV o.m. thuiswedstrijden tegen Appelterre (donderdag 10/8 om 19u30), Zeveren (zaterdag 12/8 om 18u), Voorde (donderdag 24/8 om 19u30) en Poesele (zondag 27/8 om 15u).

In de competitie speelt KSV op de eerste speeldag uit bij Kluisbergen. De eerste thuismatch volgt op 10 september tegen Gijzel-Oosterzele.

Het bestuur beseft dat men in de toekomst verder moet investeren in de jeugdwerking en de infrastructuur. Daar waar het eerste elftal zorgt voor visibiliteit zijn de jeugdwerking en infrastructuur de fundamenten van de club. Op termijn heeft KSV als doelstelling om opnieuw 250 à 300 jeugdspelers te laten shotten en een kwaliteitsvolle jeugdwerking aan te bieden.