De 17-jarige Yana Van Holderbeke uit Moerbeke is finaliste voor Miss Fashion Oost-Vlaanderen 2014. Via Modellennet, de contactsite voor fotografen en modellen, kwam Yana in aanraking met de glamoureuze Miss Fashion verkiezing. Ze aarzelde niet en schreef zich in voor de provinciale voorronde en met succes. Op vrijdag 10 mei 2013 wordt Yana met 13 andere Oost-Vlaamse jongedames in Roeselare verwacht voor de finale van Miss Fashion Oost- en West-Vlaanderen.

Ondertussen staat de tijd niet stil voor Yana. Ze heeft al heel wat fotoshoots en catwalks achter de rug, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Ze hecht veel belang aan een mooie stijl, aan een lichaam in topvorm en aan het spontaan overkomen bij mensen. Dagelijks gaat ze naar de fitness om in bloedvorm te verkeren. Daarnaast zit ze in haar laatste jaar op het Koninklijk Atheneum in Geraardsbergen.

Wie Yana een duwtje in de rug wil geven, kan voor haar stemmen op haar Facebookpagina of door een sms te sturen met als bericht MFO (spatie) 5 naar 6687.