In Waarbeke woont Ludo Poelaert met z'n gezin. In het dagelijks leven is hij manager bij een chocoladebedrijf en geeft hij les aan de hogeschool in Kortrijk. Toch heeft hij de tijd gevonden om een boek te schrijven. Na z'n boek 'Financieel beheer voor managers' heeft hij nu 'Het Raphodon mysterie' geschreven. Een pretentieloze roman waarin moord, passie en vrijmetselarij de boventoon voeren."Met het Raphodon mysterie heb ik mijn eerste ei in de wereld van fictie gelegd. Ik heb gepoogd om de lezer mee te nemen in een bizarre wereld van rituelen, geweld en passie. Middenin de thriller zit een ander merkwaardig verhaal van diepe menselijkheid" zegt de 49-jarige Ludo Poelaert.
"Ik hoop de lezer te kunnen boeien tot op de laatste bladzijde. Gezien de uitstekende verkoop en massa's mooie en fijne e-mails en brieven ben ik zéér tevreden."

Bij dit tweede boek blijft het niet, want ondertussen is de man begonnen aan een opvolger.

'Het Raphodon mysterie' is gedrukt op 1000 exemplaren en kost 22,5 euro. Je kan het boek bestellen via www.poelaert.eu of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.