fbpx

MIG is meer dan radio allen. Het omvat verschillende media die uw bedrijf of product kan promoten in Geraardsbergen, Lierde, Galmaarden, Bever en zelfs daarbuiten! Onder diverse promotiekanalen bereikt u via de radio maar liefst 40.000 inwoners, via de website kan u dagelijks 2000 unieke bezoekers bereiken en via de sociale media blijven we verder bouwen aan onze aanwezigheid en sociale binding. Vandaag volgen samen meer dan 10.000 mensen ons via Facebook en Twitter.

MIG is meer dan één medium! Het is hét uitgelezen kanaal. We zijn de eerste die regionaal en nationaal nieuws brengen en maken originele en creatieve radio, evenementen en online acties mogelijk. Kortom, MIG is een professioneel merk dat totaal autonoom en onafhankelijk zijn koers vaart. Daarom kunnen we naar uw noden luisteren en de mediakanalen op uw maat en volgens uw budget inzetten.

MIG is dus meer dan radio alleen... MIG is een merk en organisatie. Net zoals het uwe.

Vertel ons wat uw doel is en wat u wil bereiken, vraag naar onze mogelijkheden en hoe u er het beste rendement uit haalt. Een gratis offerte op maat spreekt voor zich.

Elk sterk merk verdient immers een straffe campagne!

Download hier onze salesfolder of vraag meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel vrijblijvend naar 054 41 61 75 of 0485 91 24 40.

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de streek. Via 104.9 fm kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde, in Ninove via 106.2 fm en Zottegem via 105.2 fm. MIG brengt een muziekmix van hedendaagse hits, afgewisseld met de bekendste muziek uit de afgelopen 30 jaar. Op radiomig.be vind je meer informatie over MIG en kan je een groot deel van het streeknieuws terugvinden.


FAQ

- Hoe kan ik MIG contacteren?
- Hoe kan ik adverteren op MIG?
- Waar kan ik het logo van MIG downloaden?
- Zoekt MIG nog medewerkers?
- Moet je een opleiding gevolgd hebben bij MIG?
- Biedt MIG stageplaatsen aan?

- Kan ik de studio's van MIG bezoeken?
- Hoe komt het dat ik MIG niet kan beluisteren?
- Kan ik MIG online beluisteren?
- Zit MIG op netwerksites?

 

- Hoe kan ik MIG contacteren?

MIG is gevestigd in de Nieuwstraat 56 in Geraardsbergen. Je kan ons telefonisch contacteren via 054 41 61 75. Algemene vragen kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer contactgegevens vind je hier terug.

 

- Hoe kan ik adverteren op MIG?

Zowel via radio MIG als via radiomig.be is adverteren mogelijk. Meer info verneem je via de rubriek adverteren of informeer via 0485 91 24 40. Mailen kan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Waar kan ik het logo van MIG downloaden?

Het logo van MIG is beschikbaar in twee vormen. Afhankelijk van de achtergrond waarop je het logo wil gebruiken kan je een keuze maken. Het MIG logo kan je hier downloaden.

 

- Zoekt MIG nog medewerkers?

Medewerkers bij MIG zetten zich dagelijks in voor de goede werking. MIG is echter meer dan radio alleen. Zo is ons team ingedeeld in verschillende werkgroepen die zich elk inzetten binnen hun takenpakket. Presentatoren, redacteurs, technici, sales, webmasters en eventteam zorgen er voor dat je dagelijks dé beste hits met het snelste nieuws te horen en te lezen krijgt. Binnen deze groep brengt iedereen datgene wat hij het liefst, maar ook het best doet. Nieuwe vrijwillige medewerkers zijn dan ook steeds welkom. Stuur vrijblijvend een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Moet je een opleiding gevolgd hebben bij MIG?

Het grootste deel van onze medewerkers zijn vrijwilligers. Elke werkgroep is dan ook verantwoordelijk voor zijn takenpakket. Binnen elk team worden regelmatig opleidingen, workshops en informatiesessies georganiseerd. Nieuwe medewerkers krijgen dan ook eerst een grondige opleiding.

 

- Biedt MIG stageplaatsen aan?

Ben je een journalist in wording of zie je een ervaring in de media wel zitten? Laat het ons weten!
MIG biedt elk jaar een aantal studenten uit diverse studierichtingen de kans om een unieke stage-ervaring te beleven.
Stuur vrijblijvend een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

- Kan ik de studio's van MIG bezoeken?

Uiteraard! De studio's zijn gelegen in de Nieuwstraat 56 in het centrum van Geraardsbergen. Geef vooraf een seintje via 054 41 61 75 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- Hoe komt het dat ik MIG niet kan beluisteren?

Via onze dries frequenties (104.9 fm in Geraardsbergen-Lierde, 106.2 fm in Ninove en 105.2 fm in Zottegem) kan je MIG zo goed als overal perfect beluisteren. Heb je de juiste frequentie gekozen en lukt het toch niet, probeer ons dan via de webstream.
 

- Kan ik MIG online beluisteren?

Ja dat kan! Luister met je eigen player door hieronder een keuze te maken:

- windows mediaplayer
- quicktime player
- real player
- itunes

 

- Zit MIG op netwerksites?

MIG heeft een Facebookaccount. Je kan ons hier terugvinden.
Onze Twitteraccount vind je hier terug.

Agenda

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm voor Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be