Najaarsconferenties.

Categorie
info- of gespreksmoment
Datum
di 13 nov 2018 14:30
Locatie
zaal Roosevelt Oudstrijdersplein 13 9400 NINOVE
Telefoon
0474/444892

Neos Ninove nodigt heel graag uit op de volgende twee najaarsconferenties. We trachten zeker variatie te brengen in het aanbod van de verschillende gasten en thema’s op onze conferentie-namiddagen. En dat is natuurlijk ook nu weer het geval. Voor de eerste conferentie gaan we het zoeken bij een vooral op de radio bekende entertainer, met een heerlijke stem, die met evenveel enthousiasme mooie woorden bijeen goochelt en daar een vertel-theaterstuk rond maakt : ‘De vertedering der dingen’ door VRT-radiopresentator en theaterman ERIK BURKE op dinsdag 9 oktober om 14 u 30 in zaal Roosevelt in Ninove Een klassieker die u moet gezien hebben. Hartverwarmend en vooral herkennend. Over alles wat we in huis hebben en niet kunnen weggooien omdat het iets over ons leven vertelt. Nostalgie en een vertederende kijk... Erik Burke ontrafelt het geheim der dingen! Met verhalen van ondermeer Godfried Bomans en Nicolaas Matsier.

Voor de tweede conferentie gooien we het over een heel andere boeg en vroegen we de Ninoofse politie om ons een leerrijke namiddag te bezorgen : ‘Diefstalpreventie of hoe het dan wèl moet…’ door en met de medewerking van de Ninoofse Politie op dinsdag 13 november om 14 u 30 in zaal Roosevelt in Ninove. Hoe kan ik mijn woning beveiligen en hoe kan ik goede gewoontes aanleren om tot een goede beveiliging van mijn woning te komen ? Hoe kunnen wij voorkomen dat daders met een mogelijke list zich toegang laten verschaffen tot uw woning en ook tips hoe gauwdieven te werk gaan. Preventiemaatregelen om ter harte te nemen dus.

De toegang voor beide conferenties wordt 3 € voor onze NEOS-leden en 5 € voor niet-NEOS-leden. Met een gratis koffietje er boven op. En daar blijft tegenover staan dat we blijven zorgen voor een hoogstaand Neosprogramma en voor kwaliteitsvolle sprekers en onderwerpen… Weet dat echt iedereen van harte welkom is ! Twee boeiende conferenties dus om alweer niet te missen. We hopen jullie daar zeker te mogen begroeten. Info bij secretaris Christiane Bické (0477/410237) of voorzitter Danny Schoon (0474/444892)

 
 

Alle datums

  • di 9 okt 2018 14:30 - 17:00
  • di 13 nov 2018 14:30

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Passage in Ninove opnieuw open

Passage in Ninove opnieuw open

De werken aan de Stationsstraat lopen op hun einde. 
Ninoofse bolletjesschieters opgepakt

Ninoofse bolletjesschieters opgepakt

Goed nieuws uit Ninove!
Rotary Geraardsbergen schenkt aan Go! Atheneum

Rotary Geraardsbergen schenkt aan Go! Atheneum

Richting Schilderen en Decoratie kreeg nieuw materiaal.
15.000 euro voor gratis wifi in winkelstraten

15.000 euro voor gratis wifi in winkelstraten

Europa schenkt geld aan Geraardsbergen voor 'Free wifi'.

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm voor Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be