fbpx

Registreer je als orgaandonor en red levens!

Categorie
andere
Datum
zo 23 sept 2018 10:00
Locatie
Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen
Telefoon
054 43 45 10
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het vtm programma ‘Make Belgium Great Again' werd Geraardsbergen omgetoverd tot  ‘GerHARTsbergen’. Hiermee werd orgaandonatie extra in de kijker gezet.

Wist je dat er op dit moment nog 1.212 mensen wachten op een orgaan? En dat er elk jaar 100 mensen sterven terwijl ze op de wachtlijst staan? Help ons hier verandering in te brengen en registreer je als orgaandonor.

Meer dan 220 steden en gemeenten steunen het initiatief van ‘Make Belgium Great Again’. Daarom openen deze steden en gemeenten uitzonderlijk hun deuren op zondag 23 september 2018. En ook Geraardsbergen doet mee!

Kom zondag 23 september 2018 tussen 10 en 14 uur langs bij de dienst bevolking in het administratief centrum. Registreren als positieve donor duurt max 5 minuten. Op vertoon van identiteitskaart en handtekenen onder het officiële document is de klus meteen geklaard. De ambtenaar voert alle gegevens in in het rijksregister en vanaf dan ben je officieel positief geregistreerd als orgaandonor.

Heb je vragen over de registratie, neem contact op met onze dienst bevolking via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054 43 45 10.

 

 
 

Alle datums

  • zo 23 sept 2018 10:00

Powered by iCagenda

Meer streeknieuws

Geraardsbergen huldigt laureaten op sportgala

Geraardsbergen huldigt laureaten op sportgala

Heel wat genomineerden tijdens Geraardsbergs sportgala
Passage in Ninove opnieuw open

Passage in Ninove opnieuw open

De werken aan de Stationsstraat lopen op hun einde. 
Ninoofse bolletjesschieters opgepakt

Ninoofse bolletjesschieters opgepakt

Goed nieuws uit Ninove!
Rotary Geraardsbergen schenkt aan Go! Atheneum

Rotary Geraardsbergen schenkt aan Go! Atheneum

Richting Schilderen en Decoratie kreeg nieuw materiaal.

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via 104.9 fm voor Geraardsbergen-Lierde, via 106.2 fm in Ninove en via 105.2 fm in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be