11 juli viering Zottegem

Categorie
andere
Datum
wo 11 juli 2018 13:30 - 23:30
Locatie
Markt,Zottegem

11 juli-viering Vlaanderen feest! En Zottegem viert mee. Na het succes van vorig jaar trakteert de stad opnieuw op een aantal optredens. Een volledig muzikaal programma. Voor jong en oud, maar vooral helemaal gratis. En dat alles op en rond de Markt van Zottegem en de Dekenale Kerk, op woensdag 11 juli ’18. Binnen de timing van dit programma houden we rekening met het WK Voetbal, en rekenen we erop dat de Rode Duivels om 20 uur hun halve finale spelen. Halen ze het net niet, dan kunnen de uren nog aangepast worden. Check daarvoor onze website www.cczoetegem.be.

13.30 uur: Beiaardconcert, Markt Paul Hoste is organist van de Genste Sint-Jozefskerk en stadsbeiaardier van Zottegem. Hij brengt op 11 juli werk van Vlaamse meesters, originele beiaardwerken en variaties op 18de eeuwse kamermuziek. Iedereen is welkom aan de toren van de Dekenale Kerk.

15 uur: Concert koor Crescendo, dekenale kerk, Markt Het Zottegems liefhebberskoor Crescendo zingt het muzikaal programma in. Hun repertoire bestaat hoofdzakelijk uit het klassieke koorrepertoire uit de polyfonie, renaissance en romantiek.

Aansluitend 16 uur: concert Capriola di Gioia, dekenale kerk, Markt Gedreven door een gezamenlijke passie voor (post-)barok repertoire, richtten klavecinistorganist Bart Naessens en zijn vrouw Amaryllis Dieltiens (sopraan) in 2007 het ensemble Capriola Di Gioia op voor kleinschalige, intense uitvoeringen van aangrijpende, maar vaak vergeten muziek uit de 17de en 18de eeuw.

18.30 uur: Guido Belcanto & groep, Markt Reeds drie decennia lang vaart Guido Belcanto, de eigenzinnige zanger, zijn eigen koers, wars van alle modes en trends, stroomopwaarts en zonder compromissen. Belcanto is een genre apart, een stroming op zich. Men noemt hem de populairste volkszanger van Vlaanderen. Terecht, want Guido staat op het toppunt van zijn roem en werkt harder dan ooit tevoren. Hij doet opnieuw beroep op zijn fantastische muzikanten waarmee hij het publiek in verrukking brengt en van verbazing omver blaast. +foto11juli1

22.15 uur: Slagerij Vanderstukken, Markt Neem honderd gram smartlappen, vier sneden levensliedjes en twee stuks van het betere Nederlandstalige lied. Dit alles voor u bereid door Roel Vanderstukken. Roel en zijn bende brengen u een show waar iedereen elk nummer kent en kan meezingen, doorspekt met humor maar steeds met het nodige respect voor zijn oorsprong. Welkom bij Slagerij Vanderstukken!

 
 

Alle datums

  • wo 11 juli 2018 13:30 - 23:30

Powered by iCagenda

Meer nieuws

ILVA komt je afval iets vroeger ophalen

ILVA komt je afval iets vroeger ophalen

Zet je afval volgende week tijdig buiten!
Drugsdealers opgepakt met marihuana

Drugsdealers opgepakt met marihuana

In Geraardsbergen is een drugstransport onderschept.
Gazon sproeien verboden

Gazon sproeien verboden

Het is momenteel verboden je gazon te sproeien met leidingwater
Wijngaardbrug opnieuw geopend

Wijngaardbrug opnieuw geopend

De Wijngaardbrug in Geraardsbergen had last van de hitte!
3 streekgenoten voor titel van Miss De Luxe

3 streekgenoten voor titel van Miss De Luxe

Blijft het kroontje van Miss De Luxe in onze streek?
Oost-Vlaanderen goed op weg met groene energie

Oost-Vlaanderen goed op weg met groene energie

Veel windmolens en zonnepanelen in Oost-Vlaanderen!

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Je kan ons beluisteren via fm 104.9 voor Geraardsbergen-Lierde, via fm 106.2 in Ninove en binnenkort via fm 105.2 in Zottegem of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be