Nu op MIG:
BETH DITTO - Pi I Wrote The Book

Peloton mopeds rijdt Vlaanderens Mooiste

Categorie
sport
Datum
zo 18 mrt 2018 09:00 - 18:00
Locatie
La Brugeoise: Vaartdijkstraat 5, 8200 Brugge
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over heel België sleutelen duizenden mannen én vrouwen dagelijks aan hun brommer. Ze zoeken naar onderdelen voor hun Flandria, Camino of Mash online, tikken oldtimers voor een spotprijs op de kop en rijden op zondag het land rond met gelijkgestemde zielen. Want vriendschap, motorsport en fun, daar draait het om! Voor hen organiseert Red Bull op zondag 18 maart 2018 Red Bull All The Way, een uitdagende tocht van 163 kilometer door de Vlaamse Ardennen. Een peloton mopeds van 50CC over de mooiste wegen, steilste hellingen en meest uitdagende kasseistroken dus, met start in Brugge en aankomst in Oudenaarde.

 

Van Brugge naar Oudenaarde is natuurlijk geen toeval. Twee weken later denderen de beste wielrenners ter wereld immers over dezelfde hellingen, kasseien en binnenwegjes op zoek naar eeuwige roem tijdens De Ronde Van Vlaanderen. Het geselecteerde peloton van Red Bull All The Way steekt straks minstens evenveel tijd in hun stalen ros. Alles rijklaar krijgen tegen zondag 18 maart 2018 wordt immers een heuse opdracht. Zeker als je enkele pareltjes in je garage hebt staan en niet kan kiezen met welke moped je de uitdaging wil aangaan.

 

Niet zomaar een tourtocht natuurlijk, maar op de bekendste Vlaamse hellingen een fikse challenge, net zoals in de koers.

 

-              Aan de Oude Kwaremont tover je een wheelie uit je moped 

-              Op de Muur van Geraardsbergen moet de motor uit

-              Op de Koppenberg moet je zolang mogelijk surplacen

-              De Paterberg vormt het decor voor een heuse dragrace

 

 

Het doel? Alle checkpoints halen en zoveel mogelijk punten scoren tijdens de challenges op de hellingen. Met een bolletjestrui en natuurlijk een coole prijs voor de winnaars in elke categorie: oldtimers en niet-oldtimers.

Inschrijven?

Dit wil je niet missen? Schrijf je dan aan een rotvaart in op http://www.redbull.be/alltheway! Let wel, om deel te nemen moet je tussen de 16 en 35 jaar oud zijn en aan de start staan met een moped Klasse B mét originele 50CC-motorblok. Zowel tweetakt- als viertaktmotoren zijn toegelaten, scooters niet. Alle inschrijvingen worden gescreend, waarna het definitieve deelnemende peloton wordt bekendgemaakt.

 

Meer vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 
 

Alle datums

  • zo 18 mrt 2018 09:00 - 18:00

Meer nieuws

Denderland Shoppingcenter wordt afgebroken

Denderland Shoppingcenter wordt afgebroken

Het Denderland Shoppingcentrum krijgt een tweede leven.
Geraardsbergen geen fietsstad voor eigen inwoners

Geraardsbergen geen fietsstad voor eigen inwoners

Weinig inwoners uit Geraardsbergen gebruiken de fiets.
Trajectcontrole op Expressweg vanaf april

Trajectcontrole op Expressweg vanaf april

Snelheidsduivels zijn gezien vanaf april!
Intensieve Zorgen opnieuw geopend

Intensieve Zorgen opnieuw geopend

Goed nieuws uit het ASZ in Geraardsbergen!
Kraantje Pappie op Dance-D-Vision

Kraantje Pappie op Dance-D-Vision

Dance-D-Vision in Zottegem heeft de eerste namen bekend gemaakt!
Zonet op MIG:

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be