Nu op MIG:
PHARRELL WILLIAMS - Come Get It Bae

4de Valentijns Run&Bike Geraardsbergen

Categorie
sport
Datum
zo 11 feb 2018 11:00 - 17:00
Locatie
Sportcentrum Velina,Hogeweg 139,9500 Geraardsbergen

Voor de 4de maal uitdaging voor fietsende en lopende duo’s De Valentijns Run&Bike in Geraardsbergen is reeds aan zijn 4de editie toe. Het Gwielek Cycling and Running Team dat zowel in het lopen als fietsen erg actief is, vindt hiermee een event dat perfect de activiteit van de club in the picture zet.

Run&Bike is een familiesport waarbij heel veel combinaties mogelijk zijn. Ouder - kind, collega’s, koppels, ploegmaten, … We bieden een sportieve uitdaging voor elk wat wils. Dit jaar pakken we trouwens voor het eerst uit met een 100% nieuw parcours vanuit een nieuwe start locatie sportcentrum Velina. Met het nieuwe parcours willen we een zeer breed publiek tevreden trachten te stellen. De eerste lus (korte afstand) bestaat vooral uit glooiende veldwegen waar het in de verste verte zoeken is naar huizen, even weg van de bewoonde wereld lijkt het wel. De atleten voor de lange afstand doen nog een tweede lus die technisch iets uitdagender is door de single tracks met als uitsmijter een modderige schuine wand waar het technisch vernuft van de fietser op de proef zal worden gesteld. Een leuk parcours aanbieden is voor ons één van de prioriteiten maar we verliezen het totaal plaatje niet uit het oog.

Met heel wat info en promo in de aanloop, een briefing zodat de deelnemers goed geïnformeerd aan de start komen, heel wat toezichters op het parcours voor een veilig verloop, een eigen bar met warme dranken aan de aankomst, finishers foto, podium ceremonie voor meer dan 10 categorieën en zelfs een kinderopvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar langs het parcours zodat ze voor hun ouders kunnen supporteren onder begeleiding. Én elke deelnemer kan een leuk aandenken kiezen om mee te nemen naar huis!

Iedereen welkom dus zondag 11 februari rond sportcentrum Velina te Geraardsbergen, startschot om 11 uur

 
 

Alle datums

  • zo 11 feb 2018 11:00 - 17:00

Meer nieuws

Gele wielblokken moeten terroristen afschrikken op Krakelingen

Gele wielblokken moeten terroristen afschrikken op Krakelingen

Het belooft een druk weekend te worden in onze streek.
Brugfiguren ondersteunen kwetsbare gezinnen

Brugfiguren ondersteunen kwetsbare gezinnen

Opnieuw extra maatregelen tegen kinderarmoede in Geraardsbergen.
Geraardsbergen viert traditiegetrouw feest

Geraardsbergen viert traditiegetrouw feest

Samen voor een mooi en veilig feestweekend in Geraardsbergen!
Intensieve zorgen tijdelijk gesloten door schimmel

Intensieve zorgen tijdelijk gesloten door schimmel

Voorlopig geen dienst Intensieve Zorgen meer in het ziekenhuis van Geraardsbergen.
Zonet op MIG:

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be