Nu op MIG:
THE LIGHTHOUSE - Backbeats

NMEDO-cursus 2018

Categorie
andere
Datum
wo 28 feb 2018 09:30 - 15:00
Locatie
De Helix ,Hoogvorst 2,9506 Grimminge
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

Wat mag je verwachten?

Met een groep mensen uit de educatieve sector van natuur, milieu, duurzame ontwikkeling leer je tijdens deze NMEDO-cursus heel wat bij over verschillende educatieve principes en praktijkvormen. Tijdens de informele momenten ga je in gesprek met de andere deelnemers en krijg je uitgebreid de kans om collega’s uit andere organisaties te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en te werken aan je professionele ontwikkeling.

 

Wanneer?

Van woensdag 28 februari 2018 tot en met vrijdag 2 maart 2018.

 

Voor wie?

Iedereen die actief is in de educatieve sector van natuur, milieu, duurzame ontwikkeling en interesse heeft in een intensieve nascholing met aandacht voor theorie én praktijk. Zowel vrijwilligers als professionals met uiteenlopende achtergronden zijn welkom: basis-, secundair en hoger onderwijs, NME-centra, ngo’s, middenveldorganisaties, pedagogische begeleidingsdiensten, enz.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 60.

De cursus vindt plaats van woensdag 28 februari (9u30) tot en met vrijdag 2 maart 2018 (15u) in het Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix in Geraardsbergen (Hoogvorst 2, 9506 Grimminge). Deelnemen kan enkel als je het programma van drie dagen volledig volgt. 

Inschrijven kan vanaf dinsdag 21 november 2017 tot en met vrijdag 12 januari 2018 via het inschrijvingsformulier. Bij het inschrijven duid je aan welke keuzesessies je wil volgen. Wanneer de cursus volzet is, starten wij een wachtlijst. De volgorde op de wachtlijst wordt bepaald door de datum van inschrijven.

Kostprijs: 100 euro per persoon op basis van een kamer (voor ongeveer 6 personen) in jeugdherberg ’t Schipken in Geraardsbergen inclusief overnachting, maaltijden, deelname aan de cursus en digitale syllabus. Wie graag elders logeert, staat zelf in voor de organisatie en betaling. De toeristische dienst van Geraardsbergen geeft een overzicht van logeeradressen.

 
 

Alle datums

  • wo 28 feb 2018 09:30 - 15:00
  • vr 2 mrt 2018 09:30
  • do 1 mrt 2018 09:30

Meer nieuws

Cannabisdealer opgepakt

Cannabisdealer opgepakt

Twintiger uit Ninove opgepakt.
Kapittel Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart

Kapittel Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart

In de raadszaal van het Geraardsbergse stadhuis had het 40ste Kapittel van de Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart plaats.
KA en luchtmacht van start met We Fly To Your Dream project

KA en luchtmacht van start met We Fly To Your Dream project

Vrijdag werd de expositie '70 jaar Belgische Luchtmacht' geopend op het KA.
Nieuw speelplein geopend

Nieuw speelplein geopend

Goed nieuws voor kinderen!
Trajectcontrole opnieuw uitgesteld

Trajectcontrole opnieuw uitgesteld

Deze maand nog geen trajectcontrole op Expresweg.
Reepstraat trekt naar Raad van State

Reepstraat trekt naar Raad van State

Buurtbewoners trekken naar Raad van State.
Zonet op MIG:

 

www.autoonderdelen24.be

Twitter Update

Over ons

MIG is jouw muziekzender met het snelste nieuws uit de regio. Via fm 104.9 kan je ons beluisteren in de regio Geraardsbergen-Lierde-Galmaarden-Bever of online.

Medialab

MIG is een medialab waar talent vrijwillig aan de slag kan met allerhande media zoals radio, video, foto en tekst. Onder professionele begeleiding krijgen zij in groep de technische middelen en de platformen om hun verhaal op een kwalitatieve manier tot bij een breder publiek te brengen. Zin om mee te werken aan MIG? Contacteer ons.

Contacteer ons

054 41 61 75 of info@radiomig.be